Domů Zboží Od Husy

Čepička šedá s mašličkou 3-6 měsíců

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Husy

Katalogové č.: 7991625
Zobrazení: 245x
Vloženo: 17.11.2016
Počet srdcí: 65x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, protože nakupujete v e-shopu a nemůžete si tak nabízené zboží fyzicky prohlédnout, mám na Vás velkou prosbu - pokud Vám nebude cokoliv vyhovovat, kontaktujte mě nejdříve vnitřní poštou. Ráda se s Vámi domluvím tak, abyste byli spokojeni. Hezké dny a děkuji, Petra

Dopřejte svému miminku pohodlí, měkkost a příjemný pocit - vyrobeno ze 100% merina.

Základním znakem vlny je její hřejivost, respektive schopnost zachytávat teplo. To je dáno díky struktuře vlněného vlákna, které obsahuje velké množství výstupků a ,,kapes," ve kterých se zachytává teplo, jenž produkuje nositel. Vytváří tak pocit tepla, který známe z klasických vlněných svetrů. Merino vlna je schopná absorbovat vlhkost v míře až 30 % svého objemu. V porovnání například s polyesterem je to mnohonásobně více. Vlhkost ve vlně se snadno zahřeje, nedochází tak k nepříjemnému, chladivému pocitu při pocení. Dalším důležitým faktorem je antibakteriální schopnost vlny. Je to dáno opět nepravidelnou strukturou vlákna. Bakterie, které se tak snadno množí na dokonale rovném vlákně umělých materiálů jsou zřejmě na vlněném vlákně zpomaleny a nemají tak dostatek živin z potu. Oblečení z merino vlny tak nezapáchá ani při dlouhodobějším nošení.

Ručně pletená čepička pro miminko,v barvě šedé ozdobené růžovou mašličkou. 

Pletené na ponožkových jehlicích, beze švů, které by miminko někde mohly tlačit. Lem je pletený pružným vzorem, zbytek pak vroubkem.

Materiál: nová a nepáraná příze norského výrobce DROPS, 100% vlna merino

Velikost: 3-6 měsíců, výška cca 15cm, šířka v klidu cca 38 cm

Informace o materiálu od výrobce:

Příze DROPS Big Merino je silnější sestra oblíbené DROPS Merino Extra Fine, skána z jemných vláken 100% merino vlny (19,5 mikronů), získávané z volně chovaných ovcí z Jižní Afriky a Jižní Ameriky.
Příze DROPS Big Merino vyniká svou jemností, je objemná a vysoce pružná, úplety z ní jsou úhledné, kresba ok pravidelná. Proto jde o materiál ideální zejména na strukturové a plastické vzory, např. copánky či perličkový vzor. Je opatřena úpravou Superwash, takže výrobky z ní jsou předurčeny k dennímu použití a praní v pračce.
Výjimečná pružnost příze klade zvláštní nároky na správné zpracování úpletu: dbáme na to, abychom dodrželi hustotu zkušebního vzorku - raději volíme hustší (tj. pleteme na tenčích jehlicích), než volnější. Hotový výrobek pereme v chladnější vodě a nikdy jej nenecháme příliš nasáknout. Sušíme volně rozložené.

Made in EU
Oeko-Tex(R) certificate 25.3.0110

Doporučená údržba: viz můj profil

 

Menu
--