Domů Zboží Od tree

Borovicové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od tree

Katalogové č.: 7491623
Zobrazení: 296x
Vloženo: 5.6.2016
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušnice a přívěšek ze dřeva borovice.

Povrch upraven a ošetřen bezbarvým dekoračním voskem Osmo (vyroben na bázi přírodních olejů a vosků, s atestem pro použití na dětských hračkách).
Závěsy z chirurgické oceli, obruč z bižuterního kovu.

Výška dřevěné části náušnic: 20 mm, šířka 20 mm; přívěšku: výška 36 mm, šířka 26 mm.

---------------------------------------

Borovice je odolný strom. Vydrží tam, kde jiné stromy svůj boj o přežití vzdávají a rozkládá své větve majestátně i na skalnatých ostrozích. Je to symbol vytrvalosti a dlouhověkosti.

Borovice může lidi, kteří chtějí vnímat její poselství, učit skutečnému a bezpodmínečnému bytí. Výchova nám často vštěpovala, že něco je dobré nebo špatné. A tak se často podvědomě soudíme a přistupujeme na kompromisy vůči své vlastní osobnosti. V bytí však neexistují žádné protiklady, ani podmínky.

Borovice nás učí brát sami sebe takové, jací jsme, a vážit si tohoto bytí i se všemi chybami. Pomocí borovice se spojujeme s nejvyšším aspektem v nás. Kdyby si lidé více uvědomovali, jaké bohatství nosí ve svém nitru, zapomněli by na domnělé vady a stopa jejich života by byla viditelná ještě po staletích - bez ohledu na to, jestli by svůj život věnovali pěstování bylin nebo malířství.

Člověk, který je typem borovice, je nápadný svým vyzařováním přirozené autority a sebejistoty. Moc toho nenamluví, ale jedná a chápe se iniciativy. Dělá to, o čem druzí jen mluví a mluví o tom, na co druzí jen myslí. Sám se bere takový, jaký je a ví, že je i se svými chybami nejlepším, jakým může být. Tím, že se lidé soudí a odmítají své složky, které se jim nehodí, odlučují se od své vlastní duše a od nadřazeného celku. Většina lidí vychází z toho, že nejdřív by museli mít víc peněz a věcí, aby mohli dělat to, co chtějí, a v důsledku toho být šťastní. Hledáním štěstí ve vnějším světě popírají sami sebe a dovolují, aby je kontrolovali jiní. Život je zrcadlo a každý dostane to, co vnese dovnitř svými myšlenkami a city a co sám sobě přizná.

Síly a působení borovicového dřeva se hodí zvlášť pro lidi, kteří neznají pocit, že jsou na tomto světě právem. Pro ty, kteří o sobě nemají dobré mínění a všude se podřizují.

Z knihy Enertree Léčivá energie stromů (Peter Salocher a Dieter Buchser)

 

Menu
--