Domů Zboží Od Clockies

Betonové hodiny nástěnné 30 - Clockies 1705

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Clockies

Katalogové č.: 8471283
Zobrazení: 392x
Vloženo: 22.4.2017
Počet srdcí: 64x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Designové betonové hodiny ve tvaru kruhu. Hodiny jsou inspirovány industriálním minimalismem. Vynechali jsme číslice, kudrlinky a vše nadbytečné. Zůstává pouze elegantní ciferník a ručky ukazující hodiny a minuty.

Pro odlitek ciferníku jsme zvolili nejkvalitnější bílý cement, křemičitý písek, čistou vodu a barviva ve vyvážených poměrech. Odlitek jsme vyztužili proti náhodnému prasknutí. Jenom díky kvalitním vstupním surovinám dokážeme garantovat kvalitní vlastnosti celého výrobku.

Na povrchu je jasně patrná struktura betonu, která je probarvená v celém svém objemu a tudíž nehrozí poškrábání a odloupnutí barvy. Beton je ošetřen speciální povrchovou úpravou, neuvolňují se z něj zrnka cementu ani písku.

To nejdůležitejší, srdce hodin, je hodinový strojek. Kvalitní německý strojek QUARTZ s vysokou přesností, tichý a bez hlasitého tikání. Součástí strojku je kovový závěs a k němu šroub s univerzální hmoždinkou, abyste neměli žádnou starost s instalací. Baterie do hodin (typ AA) není součástí balení.

image

Hodiny jsou bezpečně uloženy v dárkovém balení a připraveny na zaslání kdekoliv po světě bez jakéhokoliv poškození. Při odeslání ještě vše pečlivě zabalíme do další ochranné krabice. Nemusíte se tak bát o poškození dárkového balení. Záleží nám na šetrnosti k přírodě a všechny obaly jsou zcela recyklovatelné. Proto budeme rádi, když je dáte do tříděného odpadu. Děkujeme :)

Balení hodin

Parametry hodin:

Ciferník - průměr 29 cm, barva černá, materiál beton

Hodinová ručka - červená, ABS

Minutová ručka - červená ABS

Strojek - QUARTZ s vysokou přesností

Hmotnost cca 1.4 kg

Menu
--