Domů Prodané zboží prodejce buddhi Yoga | Osobní diář 2018

Originální "Yoga | Osobní diář 2018"

Dovolte mi, abych vám představila autorský, ručně šitý diář. Diář je inspirovaný jógou, meditací a ájurvédským životním stylem.

Každý diář je originál – je vyrobený na míru. Jedna dvojstrana diáře obsahuje osobní afirmace a roční tarotové symboly růstu.

Diář je ručně šitý lněnou nití a koptskou vazbou. Na konci záložky je malý polodrahokam. Diář je tištěný na pevném papíře (120g/m2) se sametovým efektem. každá strana je vytištěna barevně. Diář má elegantní grafiku, obsahuje barevné motivační obrázky a citáty Yogi Bhajana. Rozměr diáře je 13,5 cm x 9,2 cm. Tloušťka diáře je 2 cm. Diář má látkový lněný obal, který na míru vyrábí česká značka K.BANA.

Jógový diář vám pomůže:

  • udržet si svůj denní rytmus a díky tomu získat mnohem více energie a zažívat pocit úspěšného dne,
  • následovat svou sadhanu (denní duchovní praxi),
  • každý měsíc si stanovit záměr a zamyslet se nad pocitem vnitřní rovnováhy,
  • každý měsíc vyzkoušet novou meditaci,
  • přizpůsobit svůj životní styl a stravu ročnímu období,
  • pomocí tarotové Karty růstu pochopit téma, které je potřeba v daném roce zvládnout,
  • nezapomínat na své životní sny a přání.

Diář je rozdělen na několik částí:

Život: Podle data narození se dozvíte své poslání. Kromě toho se zamyslíte nad svými životními sny a zmapujete svou spokojenost pomocí sebe-koučovací techniky "Kolo rovnováhy".

Rok: Podle tarotové "Karty růstu" budete znát výzvy a témata, kterými máte v tomto roce projít. Pro daný rok si stanovíte své roční záměry.

Čtvrtletí: Zjistíte, jak byste měli přizpůsobit svůj životní styl a stravu podle ájurvédy.

Měsíc: Každý měsíc si stanovíte svůj záměr. Zapíšete si sadhanu, kterou chcete následovat. Vyzkoušíte každý měsíc novou meditaci. Pokud vás zaujme, můžete si ji vybrat jako sadhanu.

Den: Díky barevnému vyznačení se můžete při plánování schůzek a úkolů sladit s ájurvédským přírodním rytmem. Pomůže vám to využít období vitality a respektovat dobu, kdy si tělo žádá relaxaci.

Vzhledem k pracnosti výroby diáře (jeden diář trvá vyrobit tři dny – tisk, řezání, lisování, vázání, lisování) je bohužel počet diářů omezen mojí kapacitou :)

    

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: buddhi
Katalogové č.: 9075597
Vloženo: 26.11.2017
Menu
--