Domů Profil prodejce asmera
Marta Löfflerová
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Červený Újezd, ČR
  • 26918 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3117) 100%
Nadšenci: 2212
Aktivita: aktivní
Prodáno: 26918
Registrace: 5.11.2010
Město: Červený Újezd
Stát: ČR

asmera

/ Prodávající
Novinky
1100351
12.4.2024 Pro houbomily - úplně první letošní májovky:-)
https://www.fler.cz/zbozi...

 

Přeji krásný den.

Kdo čeká, že nový profil bude stručný a krátký, bude zklamán. Nebude.

Vařečkou se oháním proto, že na herečku nejsem dost krásná, na modelku jsem moc stará; malovat umím, asi jako když Ivana Gottová zpívá a Šebrle moderuje, takže umělkyně ze mě taky nebude; na učitelku nejsem dost trpělivá, na politickou dráhu jsem přeci jen dost slušná, na prostitutku nemám dost silný žaludek a dělat politologa, zavřou mě za mé názory do týdne na doživotí... Dalším důvodem je, že nerada brzy ráno vstávám. Jo, a abych nezapomněla, taky mě to, co momentálně dělám, baví.

Pravdou je, že primárně jsem se chtěla věnovat pouze houbám, jenže mně vždycky někdo zkazí plány. V tomto případě to byl ten nahoře (teda jestli tam je, ale asi jo, někdo tu absenci hub  v posledních letech způsobit musel); je to pech, když se rozhodnete pro houby a ony, potvory, tři roky pořádně nerostou... Pak vám nezbude, než oškubat, co roste na zahradě (naštěstí ji mám dost velkou), v podkrkonošském sadu (ten je ještě o nějaký ten chlup větší) a když máte navíc bývalou spolužačku - generální ředitelku na latifundiích v Lotouši u Slaného, pak máte úplně vyhráno, vstávat brzy ráno do práce se prostě nebude. Taky kdo by ráno vstával, když má provozovnu s nočním provozem a končí ve 3.15 (zemřeš).

image 

Až na zimní výjimku, kdy se začnu nudit, protože na stromech a záhonech nic není, a nakoupím pomeranče, pochází veškeré ovoce ze sadu v Podkrkonoší či ze zahrady od Unhoště, kde nehnojíme ani ničím nestříkáme (jsme na to dost líní) a z lotoušského sadu, kde se hnojí kupř. svazenkou vratičolistou, tzv. zeleným hnojením.

Záměrem je, aby to, co mi vyjde z "pazourů", bylo jedlé. Tedy: dobré, "zdravou výživu" mám až na druhém místě. Svůj postoj kupříkladu ke třtinovému cukru prezentuji v tomto blogu. Rozhodně uslyším (resp. budu číst) mnohem raději větu "Týjo, něco tak dobrého jsem ještě nejedl(a)" než "Týjo, něco tak zdravého jsem ještě nejedl(a)"...

 

Nad dopisy diváků:-)

Asi tak třikrát do týdne mi přijde dotaz zhruba následujícího znění: " Jakožto zkušené prodejkyně se Vás táži, co mám dělat, když chci prodávat své senzační marmelády, zavařeniny, džemy, dřeně, sušenky, blablabla..." 

Tímto se omlouvám těm, kterým už jsem v poslední době v napínavém sklizňovém a podkrkonošském téměř bezinternetovém období neodpověděla a zároveň žádám, abyste tyto dotazy na mě již nesměřovaly/i. Nejsem orgán státní správy a kdybych měla všem zvlášť vysvětlovat, co obnáší sepsání technologických postupů k jednotlivým položkám, že složení výrobků musí mít své předepsané náležitosti podle poslední vyhlášky číslo to a to z roku toho a toho, co je to "hacápek" (HACCP - to není azbuka), že nesmíte do výrobků vrážet vejce od svých slečen slepic a ještě se tím veřejně chlubit (to byste je musely/i pokaždé nechat testovat za tisíce korun na salmonelu), že nesmíte sušit houby na sítech v obýváku, ale v sušičce v provozovně... prostě jestli máte představu, že si uvaříte marmeládu v hrnci, ve kterém jste předtím uvařili bůček, a následně ji vrazíte na Fler jakožto "úplně domácí, která nám tady všem doma i sousedům chutná", tak takhle, soudruzi a soudružky, to fakt nejde a rovnou na to zapomeňte... Jo, takže začátek toho dlouhého (skoro re-ce-sího) souvětí" : kdybych měla každému zvlášť odpovídat, mohla bych to tu zavřít a otevřít si placenou poradnu...

A koneckonců, i ve Fler MAGu už toho bylo na toto téma napsáno dost a dost a dost...

Asi tak dvakrát do týdne mi přijde dotaz na slevu při odběru "většího množství". Takže takhle: Ne, tři sklenice džemu pro mě nejsou větší množství. Slevy (a dárky) dávám "služebně starším" zákazníkům, nikolivěk na vyžádání, ale sama od sebe a udělá mi radost, když oni mají nečekanou radost; nebo od nákupu tisíce kusů. Mám jen jedny ruce, zvládnu maximálně 20hodinovou směnu a to ne každý den a navzdory tomu, že využívám práce svých dětí, které ovšem předtím musím zmlátit nebo uplatit, záleží na tom, jak je to dlouho od poslední návštěvy v civilizaci a od načerpání pohonných hmot v bankomatu; víc toho prostě nestihnu... 

Proto Vás prosím, abyste tyhle dotazy nadále vynechali, na všechny ostatní ohledně zboží, předání, objednávek a další Vám odpovím ochotně a ráda.

 

Vždy zde bude nějaká položka, jejíž nákup neudělá radost jen mně, ale i němé tváři. Nevíte-li si s logem tlapky na fotografii u zboží rady, pak stačí nahlédnout sem:-)

 

  

Můj nový zahradník...

 Můj nový řidič

 

 

 

 

Po velmi špatných zkušenostech s Českou poštou, kdy dopravovala balík přes kopec do Berouna osm dní a dokázala proházet čtyři balíky napříč republikou, že by je ani Google nenašel, posílám zásilky (se zkušeností pro změnu velmi dobrou) prostřednictvím PPL. V nejhorším se i na poštu dohrabu, ale skřípu zuby při každé koruně, vražené molochu, zvanému Česká pošta, do chřtánu...

Ke každé objednávce před odesláním vystavuji automaticky fakturu, kterou si u objednávky můžete stáhnout. Pokud byste ji chtěli v papírové podobě, s autogramem a přiloženou k objednávce, napište mi:-).

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od asmera

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--