Domů Profil prodejce Alena Zudová
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 23 hodin.
  • Psáry, ČR
  • 29 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 176
Aktivita: aktivní
Prodáno: 29
Registrace: 4.11.2009
Město: Psáry
Stát: ČR
Důležitá informace: !!!AKCE!!! Sleva na všechny sukýnky z mojí nabídky!

Alena Zudová

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Dobrý den,

     je mi ctí přivítat Vás na svém profilu. Zabývám se šitím oděvů a jejich zakázkovou výrobou a v rámci tohoto profilu se zaměřuji především na dívčí a dámskou volnočasovou, případně méně formální společenskou módu. Ráda však zrealizuji na Vaše přání i ostatní typy oděvů.

     Nejsem umělec, ba naopak, k oděvu mám spíše technický přístup a tíhnu k poctivému řemeslu. Z celého procesu výroby šatů mě nejvíce fascinují oděvní konstrukce - umění narýsovat střih tak, aby výsledný oděv padl jako ulitý. Z tohoto důvodu realizuji ráda oděvy na zakázku - nositeli přímo na míru, ať dle svého či zákazníkova vlastního návrhu. Z tohoto důvodu preferuji u výrobků na zakázku osobní schůzku a následnou zkoušku šatů.

     Kladu důraz na pečlivé technologické zpracování, mým cílem je, aby každý kousek vypadal ve finále tak, jak jsem si jej na začátku představovala.

 

Pár slov o mně:

     Jako malá holčička jsem si často hrávala na princeznu, což s sebou přinášelo nutnost výroby adekvátních rekvizit. Touto cestou jsem se záhy dostala k šicímu stroji a začala vytvářet své první "modely". Během let povinné školní docházky se stávaly mé výtvory postupně nositelné, během let gymnaziálních bez obav veřejně nositelné a snad i padnoucí.

     Co zpočátku vypadalo jako pouhý koníček, ukázalo se býti zájmem natolik silným, že jsem po maturitě nastoupila paralelně se studii vysokoškolskými i k dálkovému studiu na SPŠ Oděvní v Praze - Holešovicích a v brzké době též k dálkovému studiu Textilní fakulty v Liberci.

 

     "Princeznovské" šití mě však nikdy zcela neopustilo - záclonové róby jen postupně vystřídaly šaty princezen na místní karneval, posléze kostýmy šité na nejrůznější školní akce a představení. V současné době ve volném čase tvořím historické kostýmy především z období novověku, které pravidelně zapůjčuji na kulturní akce pořádané Státním zámkem v Opočně - viz Fotogalerie.

HIstorické kostýmy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Platební a obchodní informace:

*   Výroba šatů na zakázku trvá cca týden (závisí na dostupnosti zvoleného materiálu). U většiny výrobků však uvádím pro jistotu dodací lhůtu zakázek 3 týdny, což je nejzazší termín. Spěcháte-li na realizaci svého přání, není problém se domluvit na expresním dodání, dle svých časových možností Vám vyjdu vstříc.

*   Hotové výrobky zasílám neprodleně po připsání platby na účet.

*   Faktury v papírové podobě přikládám k zásilce pouze na vyžádání.

 

 

*   Chcete-li dokonale padnoucí oděv, doporučuji všem svým zákaznicím možnost osobních zkoušek v průběhu šití - vše záleží na domluvě.

*   Při práci používám kvalitní tkaniny převážně z přírodních materiálů a kvalitní bavlněné šicí nitě německé firmy Amann.

*   Všechny výrobky vznikají v nekuřáckém prostředí.

 

Na závěr bych ráda poděkovala své kamarádce vi.gi, která mě na Fler přivedla, a samozřejmě Fleru, za možnost takovéto formy prezentace.

 

S přáním krásného dne Alena Zudová

Způsob dopravy
Zboží odesílám Českou poštou neprodleně po připsání platby na účet. Dle dohody je možné osobní předání v Praze, Trutnově či na Broumovsku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Alena Zudová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--