Domů Profil prodejce Ilex
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Měčín, ČR
  • 90 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (32) 100%
Nadšenci: 387
Aktivita: aktivní
Prodáno: 90
Registrace: 2.8.2009
Město: Měčín
Stát: ČR
Důležitá informace: Přesun na profil Ateliér Zlatá Ručička byl dokončen. Tam teď najdete šité šperky ilex a módu MISS fashion. Děkuji Vám za Vaši přízeň a doufám, že se brzy potkáme v Ateliéru Zlatá Ručička.

Ilex

/ Prodávající
Novinky
1054272
4.4.2023 Konečně hotovo. Poslední kousek jsem přesunula na profil Ateliér Zlatá Ručička. Děkuji všem za přízeň a těším se, že se potkáme na mém druhém (teď už jediném) profilu. Šperků je tam teď víc než dost :)
Přeji všem krásné jaro a všechno nej :)

PROSÍM NEPŘEHLÉDNĚTE

Rozhodla jsem se pro sloučení svých dvou profilů na Fleru (ilex a MISS fashion) do jednoho. Najdete ho zde pod názvem Ateliér Zlatá Ručička. Postupně tam převedu všechno svoje zboží. Doufám, že mi zachováte svoji přízeň a těším se na Vaši návštěvu.

ilex

. . . o o o O O O o o o . . .

Výrobky, které najdete pod mou přezdívkou, vznikly z velké potřeby něco stvořit, něco jiného, zvláštního a neopakovaného.  Tohle "puzení" mě provází celým mým životem a dalo vzniknout spoustě více či méně podařených věcí :o) Takže jsem postupně vyzkoušela pletení, háčkování, šití, drhání, vyšívání, gobelíny, paličkování a jánevímco ještě. Každý z mých výrobků je originál, protože nikdy neudělám stejnou věc dvakrát. Zaprvé by mě to už nebavilo a nejspíš bych to ani neuměla :oD.

Dost jsem se věnovala práci s textilem, pokračovala jsem s kabelkami - nejprve šitými a pak háčkovanými. Na popud mé dcery se zde objevilo i pár rukaviček. A pak jsem "objevila" korálky.... Začalo to jednoduchým ketlováním a po tomto intermezzu jsem zakotvila u šití z korálků. 

A tady je pár výsledků, které na Fleru nenajdete. Část z nich vznikla na zakázku, ostatní si našly své majitelky na prodejních akcích. Pokud se Vám moje výrobky líbí a ráda byste měla podobný, napište, domluvíme se a ušiji Vám šperk přímo na tělo :o)

achát Galadriel AquaČervený a černý Terka Souprava s růženínempuntíčky náušnice SalmakisBláznivé odpoledne Vesuvio Serafín náhrdelníkSerafín náramek Rákosníček SorbetSorbet   Náušnice do plesu  Variace na renezanční téma    

 

Video o mě, šitých špercích a bloomerkách, které jste mohli vidět ve vysílání TV Metropol v pořadu City Look:

Koncem září 2010 jsem dala průchod svému smyslu pro recesi a otevřela Galerii Dokumentárního Šperku. O co jde se dočtete v mém blogu zde.

 

Několik rad pro majitelky šitých šperků

Nezapomínejte, že základním materiálem šitých šperků je sklo. Proto zacházení s nimi věnujte maximální opatrnost. Pozor na kontakt s tvrdými předměty – nehrozí jen poškození skleněných korálků, ale také nití, kterými jsou spojeny. Speciální nitě, které používám, jsou syntetické a tudíž velmi pevné, ale nesnášejí vysokou teplotu a samozřejmě pozor na ostré předměty. Rokajlové korálky jsou povrchově upravovány, proto je nevystavujte agresivnímu prostředí jako je vysoká teplota, přílišná vlhkost nebo intenzivní sluneční svit. Vyvarujte se kontaktu s chemickými prostředky. Působením některých parfémů, krémů, mořské vody, chlóru a jiných chemikálií může dojít k poškození jejich povrchové úpravy. Šperky vždy sundávejte před koupelí, před spaním, sportováním, nenoste je při práci např. v kuchyni, kde je příliš teplo a vlhko. Jednotlivé šperky uchovávejte odděleně v krabičce nebo sáčku a raději mimo dosah slunečního světla - zejména šperky stříbrné barvy - mají tendenci žloutnout při dlouhodobém vystavení intenzivnímu slunečnímu záření. Budete-li o své šperky přiměřeně pečovat, odmění se vám svojí krásou a vydrží vám dlouhá léta.

 

TOPlist

 

 

Způsob dopravy
Doporučená poštovní zásilka, většinou v bublinkové obálce podle charakteru zboží.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Zboží

Další zboží od Ilex

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--