Domů Profil prodejce HelkaAndr
Helena Androvičová
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Skalica, Slovensko
  • 2304 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (351) 100%
Nadšenci: 706
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2304
Registrace: 7.7.2013
Město: Skalica
Stát: Slovensko
Důležitá informace: Výrobky odesílám Českou poštou za běžné poštovné ČP nebo přes Zásilkovnu. Doporučuju prohlížet výrobky po kategoriích, je to přehlednější.

HelkaAndr

/ Prodávající
Novinky
1099652
5.4.2024 Novinka - svatební zrcátko pro nevěstu jako dárek od svědkyně, kamarádky v boho stylu. Nebo motiv a text na přání: https://www.fler.cz/zbozi...

      Vítám vás v mé galerii,     

jmenuju se Helena. Velmi ráda fotím, hlavně přírodu, květiny, detaily, ale i všechno ostatní, co mě zaujme. Snažím se zachytit ten jedinečný moment, náladu, atmosféru... Moje fotky najdete zde.

Vyrábím šperky a personalizované dárkové předměty s autorskými fotkami nebo grafickými motivy i s motivy na přání - náušnice, prsteny, brože, přívěsky, náramky, háčky na kabelky, zrcátka a další...

Žiju ve Skalici na Slovensku, ale zásilky posílám z ČR za běžné poštovné České pošty. Mám také účet u FIO banky, takže platby jsou bez poplatků.

Doporučuju prohlížet výrobky po kategoriích, je to přehlednější.

Můžete si vyskládat celou sadu s jedním motivem.

Pro citlivé uši nabízím také náušnice z chirurgické oceli (stainless steel) - napichovací puzetky nebo visací - zde najdete galerii. Jinak jsou šperky vyrobené z bižuterního kovu bez obsahu niklu.

***Motivy na doplňcích můžu vytvořit i s vaším jménem, iniciálami, věnováním, oblíbeným citátem – získáte tak osobní dárek pro sebe nebo své blízké, který určitě potěší.***

Malé ochutnávky z jednotlivých kategorií:

Novinky

image

 

image


Šperky

Zrcátka, háčky na kabelky, záložky

 ***Nahlédnéte také do kategorie DÁRKOVÉ PŘEDMĚTY, kde si můžete vybrat drobné dárky pro různé příležitosti např. na svatbu pro nevěstu, ženicha a svatební hosty. Motivy a text se jménem, datumem, věnováním na přání.***

Péče o výrobky: 

Výrobky s epoxy čočkami prosím odkládejte při kontaktu s vodou, aby se voda nedostala pod epoxy čočku na obrázek. Šperky ukládejte do uzavřených krabiček.

Barvy motivů se mohou mírně lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Výrobky odesílám pečlivě zabalené Českou poštou za běžné poštovné ČP.  

Každý váš komentář a like mě moc těší a motivuje do dalšího focení, tvoření.

Fotky posílám elektronicky, případně už vytištěné na plátně, fotopapíru v dohodnuté velikosti. Neváhejte mě kontaktovat v případě potřeby :)

Respektujte prosím autorská práva.

Ráda odpovím na vaše otázky. Doufám, že se vám tu bude líbit :)

Děkuju, krásný den :-) 

Jsem hrdou členkou klubu Zlatokopky, kde je spousta šikovných rukou, které patří milým a šikovným slečnám, paním, ženám :) rozhodně stojí za to, jít se k nim podívat na návštěvu.

Nakupující, můžete se zaregistrovat do tohoto klubu, prodávající tam pro Vás vkládají novinky. 

 
 
 

 

 

Způsob dopravy
Šperky a doplňky odesílám Českou poštou doporučeně v bublinkové obálce nebo přes Zásilkovnu. Není možné odesílat na dobírku. Fotky odesílám v digitální podobě mailem.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od HelkaAndr

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--