Domů Profil prodejce Mirka 55
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 23 hodin.
  • Cheb, ČR
  • 43 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 121
Aktivita: aktivní
Prodáno: 43
Registrace: 19.3.2009
Město: Cheb
Stát: ČR

Mirka 55

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Hezký den a vítám Vás.

......Nebo by bylo lepší napsat  " Ahoj a vítám Tě u mne" ?   Ale v každém případě jsem ráda že si mám s kým popovídat.

U mne najdete mé mazlíky, jak říkám šperkům které vytvořím a dnes i nabídnu ke koupi. Nejsou to věci dělané pro peníze, ale výsledky mé relaxace a pohodového času, protože mne baví hrát si s korálkama a také s kroužkama, je to obojí tak odlišné a přece docela podobné.  Asi nemůžu slíbit že něco udělám na zakázku - lepší bude když si vyberete z už hotových věciček. Ne že bych nechtěla - ale moje zkušenosti jsou, že lépe dopadnou mazlíci tvoření podle okamžitého nápadu, než kopie něčeho  už hotového . Rozhodně mají přítulnější povahu, tak nač se opakovat.              (Jediná vyjímka je, pokud máte dvě holčičky - jako já  mám své dvě neteře, dvojčata. Tam už automaticky a bez váhání dělám vše 2x. A je mi jasné že musí dostat obě stejnou věc a v jeden den, jinak brečení a slzy.......no, doufám že už z toho brzy vyrostou.)

Chcete vědět kdo jsem?   Jsem Mirka 55 ..... a podle toho poznáte že jsem už no......hmm....   Prostě  "Dáma středního věku", jak říkával Miroslav Horníček. A rozhodně už mám blíž ( jéžiš, o hodně blíž!) k důchodu než k maturitě. Korálky mne baví, ale neživí , takže se může stát že nebudu na Fleru každý den 2x a koukat se  kdo co objednal, pokud jsem ve službě tak to prostě nejde. S tím nelze hnout.  Ale budu se snažit jak to půjde, a hned jak dorazí peníze na účet, pošlu Vám objednaného mazlíka co nejdříve, v bublinkové obálce a v hezkém pytlíčku aby měl  i  u Vás kde a v čem  spinkat.

Občas se vyskytnu někde na tržišti - u nás ve městě nebo v opravdu blízkém okolí. Nejde ani tak o prodej, ale o to být ve středu dění  a o  popovídání si  s těmi, co mají korálky také radi.  Dětem slevím cenu pokud řeknou básničku........narazila jsem jen jednou  : holčička se postavila do pozoru a vzorně odrecitovala píseň trpaslíků z Pána prstenů .....Celkem 5 minut a zastavovali se i ti co původně jen procházeli okolo . No co dodat, - dostala vše zadarmo a krááásně jsme si povídaly. Kdyby nebyla z takové dálky, tak ke mně chodí na  "korálkové školení". ( Narazila není ten pravý výraz - ale jak jinak napsat jedním slovem : "byla jsem ohromně překvapená"?)

Jinak kroužky jsou také mooc faíín. Ze začátku jsem si sama i vyráběla, ale není s nima žádná řeč, mají vlastní hlavu a vlastní názor. V návodu to vypadá jednoduše - upevnit do svěráku drát natočený na vhodně velkém mandrénu a řezat a řezat, až jich máte pytel. V praxi to vypadá tak, že skáčou jako luční kobylky, jsou všude po garáži ( doma  utajené v koberci - ještě horší!!), jen v připravené nádobce kam mají padat (podle návodu) nee!  To bych pod ten svěrák musela dát vanu!   Takže dnes už je raději koupím, a jsem spokojená i tak. Snad budete  také.  Mám ráda kombinace kroužků s pravými kameny, vypadají trochu jako ze středověku, a rozhodně se nepřehlédnou. Ta technika se jmenuje Chainmaille  -  kroužkování, a začíná být čím dále tím více oblíbená.

Tak,povídání  pro dnešek stačí.  Prohlédněte si mé mazlíky, napište své názory, možná i objednejte, jak se Vám bude chtít. Přeji Vám hezký den a zase někdy tady na Fleru.         S pozdravem Mirka .

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mirka 55

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--