Nápověda

Registrace a profil / Uzavření registrace

Jak mohu zrušit svoji registraci?

V případě, že chcete zrušit svoji registraci, kontaktujte nás. Rádi bychom vás ale upozornili, že na Fleru není možné registraci úplně zrušit, pouze deaktivovat (váš profil však bude uzavřen a nebude možné se již na tento účet přihlásit). Důvodem je fakt, že ostatní uživatelé mají ze zákona právo na přístup k potřebným informacím i po vašem odchodu z Fleru - například při reklamaci zboží či objednávky apod.

Po uzavření registrace proto také není možné použít přiřazený e-mail k nové registraci.

Je možné znovu otevřít již zrušenou registraci?

V některých případech to možné je. Kontaktujte nás a zeptejte se na tuto možnost.

Zpět na hlavní stranu nápovědy