Kontakt Zboží
Hodnocení: (2451) 100%
Nadšenci: 4604
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11220
Registrace: 10.4.2010
Město: Uherský Brod
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Ív. / 19.2.2018
    Jako vždy, naprosto perfektní. Děkuji.
  • Marcihorakova / 19.2.2018
    Velká spokojenost jako už tolikrát. Nikdy nezklamou.
  • janka181991 / 16.2.2018
    hezky nakup :)
  • fajkusol / 16.2.2018
    V tomto případě je i hodnocení "velmi spokojen" málo. Jsem NADŠENÁ! :-) Děkuji paní Janě za neskutečně rychlé vytvoření zástěry dle mého přání. Zástěra pro malého kutila je precizně ušitá a vtipná malůvka jí dodává punc jedinečnosti. K tomu milá komunikace, úžasná ochota vyhovět mému požadavku a rychlé odeslání balíčku. Z nákupu mám velkou radost.
  • Mihulka / 15.2.2018
    Tašky suprové !!! Rychlé dodání,milá komunikace. 100% jako vždy !
  • PAVÍ oko / 12.2.2018
    Krásný originální kousek, oceňuji maximální vstřícnost a ochotu, co se týče motivu na kapsáři :)
  • Piksla / 8.2.2018
    Obchod proběhl bez problémů. Líbila se mi vstřícná reakce prodejce, ochota vyhovět,všechno se stihlo do Vánoc (byl to dárek pod stromeček) Zástěrku syn rád nosí, dokonce byla i součástí masky na karneval(téma bylo "povolání, profese"), kamarádky obdivovaly :). Vřele doporučuji :).
  • Pavlušanka / 6.2.2018
    Můj třetí nákup a už zase koukám co bych si vybrala, všechny výrobky jsou krásné a když milujete kočky není co řešit ;). Teď mi teda ale pletou hlavu už i jezevčíci :D. Nákup zde všem doporučuji, zboží je kvalitní, krásné a rychle dodáno. Opět děkuji a těším se na další nákup :) Děkuji !!
  • hodosiovakarla / 31.1.2018
    Super rychlá spolupráce. Ochota. Vřele doporučuji. H. K.
  • zilkovar / 31.1.2018
    obdivuje ty krásné nápady a vypracování - prostě na mnoho hvězdiček
  • Dce-runka / 31.1.2018
    Velmi děkuji za krásnou kapsičku. Nákup u blueprint je radostí. Velmi ráda milou a spolehlivou prodávající všem doporučuji.
  • Linulka / 30.1.2018
    Naprosta krasa a děti byli nadšené
  • Linulka / 30.1.2018
    Preciznost,krasa a úspěch
  • tedikr39 / 29.1.2018
    Došly chňapičky, jedna hezčí než druhá :-). Jani, moc děkuji. Tento fantastický obchůdek všem vřele doporučuji.
  • nesta / 27.1.2018
    Radost bude.:)
1/158 Další