Kontakt Zboží
Hodnocení: (923) 100%
Nadšenci: 1794
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5566
Registrace: 29.10.2012
Město: Chrast u Chrudimi
Stát: ČR
Připravujeme kolekci jaro-léto 2018. Těšte se na nové vzory letního merina ♥ Děkujeme za přízeň! Zdraví Eva

Hodnocení uživatele

  • Haničkasluníčko / 18.4.2018
    krásná práce,krásně zabaleno :)
  • xaluha / 18.4.2018
    Skvělá komunikace, trička vypadají přesně jako na fotce, i barva odpovídá. Funkčnost teprve budeme testovat v terénu :-) Všem doporučuji.
  • Han1cka / 18.4.2018
    Dlouho jsem čekala s hodnocením, jak se nám kukla osvědčí. Musím říci, že čepici už nechceme. Kukla schová i krk, padne jak má, sem tam se sice pootočí, jak se malý rozhlíží kolem, čepice nam však neplechu dělala větší. Materiál je skvělý, dobře ušito, komunikace bezproblémová. Nemám co vytknout, moc děkuji a příští kuklu zase u Vás :-)
  • sabrina1862 / 12.4.2018
    Moc krasna kukla, mame jiz nekolikatou a naprosta sopokojenost. Pod helmu na kolo nebo do nositka je nejlepsi :-) Deti nosi kuklicky temer porad ;-) Vyborny pristup prodejce :-)
  • Vše OK.
  • Cathia / 3.4.2018
    Spokojenost jako vždy. Kuklička je super a rychlé dodání.
  • Ajka2018 / 27.3.2018
    Příjemný materiál a zajímavá barva :-).
  • Romulka82 / 26.3.2018
    Dekuji za pekne vecicky. A take za leginy a rolak pro me. Velikost, kterou jste preposlala, je opravdu padnouci. Jsem moc spokojena. Tesim se na pristi nakup v budoucnu.
  • trnečka / 10.3.2018
    Vše v naprostém pořádku, moc děkuji. :)
  • Ami1 / 9.3.2018
    Pěkně ušito. Dcerce je v nich teplo. Těším se na další nákup u vás. Děkuji.
  • Jo Hanka / 9.3.2018
    Již můj druhý nákup. Blesková komunikace a balíček jsem měla rychle u sebe. Z oblečků jsem vždy nadšená, děkuji =)
  • JPAA / 28.2.2018
    Dokonalé od obalu, přes precizní provedení, po materiál. Nebudu litovat peněz a určitě zase něco objednám. Mohu jen doporučit.
  • vdd / 28.2.2018
    Diky i za darek, schramstla ho dcera ;-)).
  • žaneta novotná / 27.2.2018
    Super obchudek!
  • made for you / 26.2.2018
    Kvalitní a funkční zboží. Mohu jen doporučit.
1/61 Další